nldaenfrdeites
  • 1

Wilt u zelf in uw praktijk ook werken met een Physiokey systeem?

Dat is mogelijk. Sebe werkt al meer dan een decennia met een professioneel Scenar systeem en heeft daar zelf zeer goede ervaringen mee. Het geeft een enorme voldoening als cliënten na een paar behandelingen zonder pijn de praktijk uitlopen. Dat is de belangrijkste reden waarom Sebe dit systeem van harte kan aanbevelen aan therapeuten. De Physiokey is de nieuwste ontwikkeling van het Scenar systeem. De Physiokey is een medisch instrument en dit is een biofeedback systeem voor behandeling van acute en chronische pijn, en ontstekingen.

Werking: 

Physiokey 3

Klik op het plaatje voor een video met uitleg (in het Engels). Door de receptoren van het zenuwstelsel via de huid te stimuleren, activeert de Physiokey de in het lichaam aanwezige pijn verminderende en zelfregulerende mechanismen door de zogenaamde C-vezel stimulatie. C-vezels beslaan meer dan 70% van ons neurale netwerk. Bij stimulatie produceren deze vezels een pijnstillend effect door de afgifte van neuropeptiden. De eigenschappen van de biofeedback gestuurde impulsen zijn dusdanig dat stimulatie van de C-vezels hoger is dan bij gebruikelijke elektrotherapie methoden. De Physiokey gaat tegelijk een dialoog met het lichaam aan: in microseconden vinden duizenden interacties plaats. De feedback van het vegetatieve zenuwstelsel in de huid laat duidelijk zien en voelen waar de beste plaats voor behandeling zich bevindt en zelfs wanneer de behandeling klaar is. Professionals gebruiken deze dynamische methode integraal en synergetisch in de (para)medische, sport, therapeutische en natuurgeneeskundige praktijk.

Een adaptief gereguleerde impulstechnologie die door communicatie met het zenuwstelsel via de huid de pijnregulatie, herstelsystemen en functionele processen in het lichaam activeert. De Physiokey heeft diverse toepassingsmogelijkheden: bij pijn EN als een unieke, integrale methode voor functieherstel en balans in het autonome zenuwstelsel.

Kom meer te weten over bio adaptieve impuls technologie: Onderzocht en bewezen effectief. Vraag bij ons het Physiokey Whitepaper voor meer informatie.

 

Voordelen:
PhysioKey 1

 

  • Een Physiokey behandeling geeft blijvende vermindering van pijn(en)
  • Chronische klachten worden succesvol aangepakt
  • Bevorderd herstel bij blessures, acuut EN chronisch
  • Versterkt het zenuwstelsel
  • Verbeterd het circulatiesysteem
  • Versterkt de orgaanfunctie, de spijsvertering, de ademhalingswegen, en het hormoonstelsel
  • Etc.

Ook geschikt voor uw praktijk? Wilt u meer weten over de Physiokey? Vraag onze brochure aan.

 

 De Key technologie vertegenwoordigt een werkwijze die in staat is om een dialoog met het lichaam aan te gaan. Via onze huid – bindweefsel – zenuwstelsel connectie ‘praat’ en reageert de technologie met de elektrische feedback van het lichaam, waarmee exact de juiste behandelplaats gevonden wordt. De interactie (in microseconden) activeert processen in het autonome zenuwstelsel zoals weefselherstel, stress- en pijnregulatie.

PhysioKey 22

PhysioKey 7

 

 Laatste ontwikkelingen:

Het bedrijf Advanced Balance Systems was een vennootschap en is opgeheven omdat 1 vennoot nu gepensioneerd is. 

 

Disclaimer: Behandelingen met de Physiokey en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Wij zijn echter van mening dat de Physiokey een waardevolle toevoeging biedt voor de ontwikkeling van een holistische huidbehandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levens verschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de Physiokey ligt in elk individueel geval bij de therapeut/arts in het kader van zijn of haar behandeling.

Advanced Balance Systems sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren