Image

Privacy Protocol

Uw persoonlijke gegevens. U laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als u iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij om u persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we u hier graag. Heb u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten.

Heel veilig

Alle gegevens die u bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken. Wie niks met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Geven we uw gegevens aan iemand anders – u leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten.

Wat doen we met u gegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij uw ontvangen gegevens, maar ook de door onszelf verzamelde gegevens.

U bestelling leveren

Voor uw bestelling hebben we uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, adres(sen), betaal gegevens en ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. We geven uw gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan externe bezorgdiensten of aan een extern distributiecentrum. Ook de leveranciers/producenten van onze systemen hebben uw gegevens nodig voor hun support afdeling. We eisen van onze externe diensten dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij dat doen.

Klantenservice

U kunt met ons bellen en e-mailen. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als u ons nog een keer belt. Gegevens over het telefoongesprek met u worden geregistreerd. U helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten. Soms maken we gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.

Nieuwsbrieven

U kunt u aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stellen we samen op basis van uw gegevens, zoals eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief interessanter voor u. Wil u geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kunt u zich via een link in de nieuwsbrief altijd afmelden.  Simpel toch?

Verbetering van ons bedrijf en onze service

We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we uw gegevens gebruiken om u te vragen of u mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Soms voeren anderen dat onderzoek voor ons uit. Wij geven die ander dan jouw e-mailadres. Die ander moet zich natuurlijk ook aan onze privacyregels houden. Zo moet uw e-mailadres na afloop van het onderzoek worden verwijderd.

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

Zakelijke klanten en partnerprogramma

Ook van onze van zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens van de contactpersoon op. Zijn het gegevens van personen, dan behandelen wij deze gegevens net zoals die van onze andere klanten.

Social media

Als u social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kun u met uw social media-account op sommige plekken van onze Social Media (Zoals Facebook) commentaar achterlaten of tekst toevoegen. Ook kunt u aangeven een artikel leuk te vinden. Artikelen die u leuk, nuttig of handig vindt, kun u wel met uw vrienden delen. Stelt u via social media een vraag aan ons en zien we die vraag voorbijkomen, dan bewaren we dat bericht en uw accountnaam zodat we op uw bericht kunnen reageren.

Onze website

Als u als arts/therapeut werkt met onze systemen, dan kunt u vermeld worden op onze website zodat potentiële cliënten daar kunnen zoeken naar de voor hun dichtstbijzijnde arts/therapeut en kunnen ze contact met u opnemen. Dit is een service van ons om meer cliënten naar uw praktijk te krijgen. Mocht u bezwaar hebben tegen een vermelding op onze website, laat het ons dan weten.

Wat doen we niet met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens nooit om aan u andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Uw gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit.

Kloppen uw gegevens niet of heb u andere vragen?

Klopt er iets niet of wil u uw gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met ons. We staan klaar om u te helpen.

CONTACT

Advanced Balance Systems

Ruitercamp 213

3992 BZ  Houten

info[@]advanced-balance-systems.nl

newsletter

Wilt u een nieuwsbrief ontvangen.

meld